Keysight Technologies: Nemo Cloud-kokonaisratkaisu

RD Velho suunnitteli ja toteutti Keysight Technologies:lle Nemo Cloud -käyttöliittymän ja automatisoi testauksen. Nemo Cloudin avulla voidaan hallita ja seurata reaaliaikaisesti verkossa mittaus- ja testausjärjestelmiä sekä jakaa niiden tietoja. Keysight Technologies on alan johtavia toimijoita langattomien testaus-, analysointi- ja mittaratkaisuiden valmistuksessa.

Nemo Cloud

RD Velho on suunnitellut ja toteuttanut yhteistyössä Keysight Technologiesin kanssa Nemo Cloud -käyttöliittymän, jolla voidaan hallita ja seurata etäyhteydellä erilaisia mittaus- ja testausjärjestelmiä sekä jakaa niiden tietoja. Nemo Cloud tehostaa mittaus- ja testauspalveluja, sillä sen avulla voi yksinkertaistaa työnkulkua ja saada säästöjä reaaliaikaisuuden ansiosta.

Nemo Cloud on monipuolinen, reaaliaikainen ja teknisesti edistyksellinen käyttöliittymä. Visuaalisesti se on Keysight Technologiesin ilmeen mukainen, selkeä ja helppokäyttöinen. Nemo Cloudia voi käyttää usea käyttäjä samanaikaisesti, kertoo Petri Erälä RD Velhosta.

Aiemmin yhteistyössä kehitetty Nemo Invex II -laitteisto on yksi laitteista, jota Nemo Cloudin avulla voidaan hallita ja seurata.