Idesco: Access Touch 4.0

RD Velho toi Idescon Access Touch 4.0:n ohjelmistoprosessiin jatkuvan integroinnin ja automaattisen testauksen. Access Touch 4.0 on uuden sukupolven kosketusnäytöllä varustettu RFID-lukija, joka sopii kulunvalvonta- ja työajanseurantasovelluksiin, joita ohjataan käyttöliittymän kautta.

RD Velho valikoitui tuotekehityskumppaniksi, kun Idesco kaipasi automaatiota laitteen testaukseen ja samalla näkemystä siitä, onko Access Touch 4.0:n ohjelmistossa kaikki kuten pitää, myös tietoturvan osalta.

– Tuotekehitysprojektissa oli tarkoituksena tuoda Idescon ohjelmistokehitysprosessiin jatkuva integrointi (Continuos Integration, CI) ja automaattinen testaus uusina komponentteina, kertoo ohjelmistosuunnittelija Esa Mehtätalo RD Velhosta.

RD Velho toteutti CI:n ja testausautomaation vapaan koodin Jenkins-työkalulla.

– Automatisoitu testaus toteutetaan Idescolle räätälöidyllä test suitella, joka sisältää kattavan määrän testiskriptejä. Niiden ajamista varten toimme mukaan Jenkinsin ja loimme sinne tarvittavan määrän työprojekteja, jotta laitteen ohjelmisto voidaan testata automaattisesti, toteaa Mehtätalo.