Älykkäiden hoivaratkaisujen ansiosta hoitajilla on enemmän aikaa ihmisille

9Solutions on Suomen johtava paikantavien turva- ja viestintäjärjestelmien sekä älykkäiden hoivaratkaisujen toimittaja. 9Solutions pyrkii vastaamaan tulevaisuuden terveydenhuollon tarpeisiin ja haasteisiin kehittämällä inhimillisiä ratkaisuja, jotka helpottavat hoitajien työtä ja tukevat ikääntyneen itsenäistä elämää. Yrityksen ratkaisuja on käytössä yli 1100 terveydenhuollon organisaatiolla sairaaloissa, palvelutaloissa ja kotihoidossa.

9Solutions Oy:n liiketoiminta on kasvanut voimakkaasti usean vuoden ajan. RD Velho on ollut mukana kasvun mahdollistajana suunnitellen laitteiden mekaniikkaa, muotoilua ja ohjelmistoa jo lähes kymmenen vuoden ajan. RD Velhon asiantuntijoiden monipuolinen ja ajantasainen osaaminen on mahdollistanut uusimpien teknologioiden, kuten 3D-tulostamisen optimaalisen hyödyntämisen tuotekehityksessä. RD Velhon asiantuntijat ovat olleet mukana mm. ranneke-, hoitajakutsu- ja kulunhallintatuotteiden kehityksessä.

RD Velhon asiantuntijoilla on näkemystä uuden teknologian hyödyntämisestä myös käytännön tasolla. Olen ollut erittäin tyytyväinen pitkän yhteistyömme tuloksiin, kommentoi 9Solutionsin toimitusjohtaja Sami Herrala.

RD Velho on ollut mukana kehittämässä useita hoivaratkaisuja

Palvelutalo- ja sairaalaratkaisujen avulla hoitajille jää enemmän aikaa potilastyöhön.

9Solutions-palvelutalo ja –sairaalaratkaisu tarjoavat paikantavan hoitajakutsun, henkilöturvan, kulunhallinnan, laitepaikannuksen sekä useita muita tehokkuutta ja turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia yhdessä järjestelmässä. Ratkaisut ovat palvelutalojen ja sairaaloiden arkeen huolella suunniteltuja ja teknisesti varmoja kokonaisuuksia, joiden käytettävyys on huippuluokkaa. Laitteet ja käyttöliittymät ovat helppoja ymmärtää ja käyttää, ja ne mukautuvat joustavasti asiakkaan prosesseihin. Tehokas ja reaaliaikainen viestintä auttaa myös vähentämään turhaa tai päällekkäistä työtä.

RD Velho kehitti ratkaisuihin mekaniikkaa, muotoilua, ohjelmistoa, tuotannon testausta ja järjestelmätestausta.

Älykäs kulunhallinta Handl-e lisää palvelutalon asukkaiden turvallisuutta ja yksityisyyttä

Älykäs kulunhallintaratkaisu Handl-e mahdollistaa palvelutalon asukkaalle avaimettoman kulun omaan huoneeseensa sekä hoitajille esteettömän pääsyn asukkaan luokse. Handl-e:n avulla ovi avautuu automaattisesti, kun käyttäjä koskettaa oven ulkopuolella olevaa kahvaa. Asukkaan henkilökohtainen turvaranneke, hoitajan turvanappi tai älypuhelinsovellus toimivat digitaalisina sisäänpääsytunnisteina.

RD Velho kehitti ratkaisun mekaniikan, joka integroituu kilpailijoista poiketen useisiin eri ovi- ja lukkotyyppeihin.