Olemme toteuttaneet käytännönläheisiä ohjelmistoratkaisuja, jotka soveltuvat usealle eri toimialalle. Ratkaisumme on toteutettu joustavasti asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten pohjalta. Huomioimme ohjelmistoratkaisuissamme toimialan ja toimintaympäristön erityispiirteet.

Pikatiedote — tehokas pikaviestintäratkaisu informaation jakamiseen ja kohdentamiseen käyttäjäryhmittäin

Pikatiedote-ratkaisu välittää tiedotteet tehokkaasti käyttäjien Windows-työasemille tai virtualisoiduille työpöydille. Ratkaisun avulla viestitetään tyypillisesti käyttäjiä järjestelmiin liittyvistä häiriöistä tai poikkeustilanteista (tietohallinto/viestintä). Tiedotteita voi kohdentaa koko organisaatiolle, eri AD-käyttäjäryhmille tai yksittäisille käyttäjille.

Kerralla — tehokas työpöytävalikko keskitettyyn sovellusten hallintaan

Kerralla-ratkaisun avulla käyttäjän jokapäiväinen toiminta helpottuu, kun työpöytänäkymään tulee vain hänelle tarkoitetut sovellukset, jotka ovat nopeasti avattavissa Kerralla-ratkaisun kautta. Kerralla-ratkaisun avulla tietohallinto pystyy keskitetysti hallitsemaan käyttäjien työasemalla näkyviä sovelluskuvakkeita. Tietohallinto voi määritellä ja julkaista sovellukset käyttäjille roolipohjaisesti ja keskitetysti.

Luvalla — tehokas ratkaisu sitoumusten sähköiseen allekirjoittamiseen

Luvalla-ratkaisun avulla voi sähköisesti hallita sitoumusten keruuta, päivittämistä ja valvontaa. Sähköinen sitoumuslomake näytetään käyttäjälle sisäänkirjautumisen yhteydessä, jolloin se on nopea allekirjoittaa. Luvalla-ratkaisu kokoaa yhteen ajantasaisen sitoumusten tilannekuvan ja hoitaa sitoumusten valvonnan automaattisesti.

 

Ota yhteyttä

Janne Luoma
Manager, Sales
+358 40 558 8606
janne.luoma@rdvelho.com