RD Velho on tuotekehityskumppani, joka suunnittelee, toteuttaa ja toimittaa älykkäitä laitteita ja sulautettuja järjestelmäratkaisuja. Arvostamme toimintavarmuutta, tietoturvaa ja erinomaista käytettävyyttä.

Älykkäiden laitteiden ja sulautettujen järjestelmien suunnittelussa tyypillinen haaste on erilaisten alustojen, teknologioiden ja ekosysteemien suuri määrä. Vahvuutemme on asiantuntijatiimien laaja käytännön kokemus sekä parhaista teknologioista että niiden soveltuvuudesta eri toimialojen liiketoimintaan.

Vahvuuksiamme ovat:

IoT Plan™: Näin kehität liiketoimintaasi IoT:n avulla

Selvitys, miten IoT:n avulla voidaan kehittää liiketoimintaa. Tuloksena on ratkaisuesitys tuotteen toiminnoista, tuotteeseen liittyvästä palvelumahdollisuudesta, kuvaus toteutusteknologiasta ja esitys käyttöliittymästä. Työ toteutetaan palvelumuotoilijan sekä ohjelmisto-, elektroniikka- ja käyttöliittymäsuunnittelijoiden toimesta.

Lataa IoT Plan -esite käyttöösi

Product Concept™: Palvelukonsepti mekaaniselle tuotteelle tai sulautetulle järjestelmälle

Product Concept -palvelun avulla saat tuotekonseptin viikossa. Tuotekehityksen ammattilaisten yhdessä toteuttama palvelukonsepti joko mekaaniselle tuotteelle tai sulautetulle järjestelmälle. Konseptin avulla voit käynnistää tuotekehityksen tuotteistusvaiheen.

Lataa Product Concept -esite käyttöösi

UI Lite™: Visuaalinen ehdotus käyttöliittymästä

UI Lite™-tuotteen avulla saat visualisoidun ehdotuksen käyttöliittymästäsi. Selvitämme lähtötilanteen ja tavoitteet työpajassa, ja teemme kilpailijoista analyysin ja selvitämme toteutusanalogiat.

Lataa UI Lite -esite käyttöösi

Ota yhteyttä

Juha Lyijynen
Head of IoT
+358 44 063 6500
juha.lyijynen@rdvelho.com