Meiltä saat käyttöösi valmiin rakenteisen dokumentointiympäristön ja nykyaikaisen dokumentointiprosessin ilman omia työkaluinvestointeja. Ammattimaisesti toteutettu tekninen dokumentaatio on osa riskienhallintaa, tukee tuotteen positiivista käyttökokemusta ja on osa yrityksen brändiä.

Uudistamme dokumentoinnin menetelmiä esimerkiksi tuomalla AR– ja VR-tekniikan osaksi dokumentaatiota. Tarjoamamme työkalut mahdollistavat digitalisaation tulevaisuudessa, mutta soveltuvat myös tämän päivän paperiseen ohjeeseen.

Käyttö-, asennus- ja huolto-ohjeet

Tuotamme erilaisia käyttöohjeita, asennusohjeita ja huolto-ohjeita. Aloitamme ohjeiden teon tutustumalla tuotteeseen ja toimialaan ja ryhdymme laatimaan dokumentteja. Prosessi etenee tuotekehitysprojektin kaltaisesti, asiakkaan kanssa yhdessä katselmoiden ja iteroiden.

Varaosakirjasto, varaosien verkkokauppa

Sähköisen varaosakirjaston avulla voidaan kätevästi toteuttaa varaosien verkkokauppa. Tehokkaasti toimivan verkkokaupan avulla voidaan lisätä varaosien myyntiä.

CE-merkintä, Konedirektiivi

CE-merkintää edellytetään, mikäli tuotetta myydään EU-maissa. Huolehdimme tuotteesi CE-merkintään tarvittavasta dokumentaatiosta.

Konedirektiivi edellyttää dokumentaatiota riskianalyysista käyttöohjeisiin. Yhdistämällä tuotesuunnittelun ja dokumentoinnin osaamisen varmistamme, että tuote täyttää tuotedirektiivien vaatimukset. Huomioimme tarvittaessa myös muut tuotedirektiivit, kuten EMC- ja pienjännitedirektiivit.

Tekninen dokumentointi yhdistää useita osaamisia

Sisällön tuotto on dokumentoinnin ydinporukan päivittäistä tekemistä, jonka tarkoituksena on vapauttaa aikaa asiakkaiden tuotekehitystiimiltä ja tuottaa tehokkaasti vaadittava dokumentaatio.

Lokalisointi, animaatiot, .css .xslt -koodaaminen, käyttäjätestaus, automatisointi, virtuaaliympäristöt, varaosakaupat ovat dokumentointiin liittyviä osa-alueita, jotka hoituvat RD Velhon laajan osaamisen tai RD Velhon kumppaneiden kautta. Dokumentointitiimissä me hoidamme tarvittavan osaamisen projektiin mukaan, eikä asiakkaan tarvitse huolehtia eri osaamisten haalimisesta.

Menetelmäsuunnittelu

Menetelmäsuunnittelun tarkoituksena on kehittää uusia tapoja toimia tai parantaa nykyisiä. Tavoitteena on löytää strategisesti järkevä, kustannustehokas ja turvallinen tapa toimia. Menetelmäsuunnittelun avulla voidaan vapauttaa nykyisissä prosesseissa piilevä potentiaali ja tätä kautta luoda lisää kilpailukykyä tai uutta liiketoimintaa. Menetelmäsuunnittelusta hyötyvät erityisesti huolto-, asennus- ja valmistustoiminnot. Kokeneen menetelmäsuunnittelutiimimme avulla autamme asiakastamme toteuttamaan liiketoimintansa strategiaa elinkaaren kaikissa vaiheissa. Menetelmäsuunnittelijan työn yksi lopputuotteista voi olla esimerkiksi huoltomanuaali, asennusohje tai huoltokortti sekä entistä käyttäjäystävällisempi tuote.

Tekninen dokumentointi kumppanina

Asiakastyö on meille tärkeää. Haluamme tehdä työmme hyvin ja meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen saamaansa tulokseen. Sisällöntuoton lisäksi tutkimme jatkuvasti alalla tapahtuvia ilmiöitä, käymme keskustelua uusista tuulista ja järjestämme webinaareja ja seminaareja asiakkaille.

Doku Lite™: Rakenteinen tekninen dokumentaatio

Doku Lite™- tuotteen avulla otat helposti käyttöösi rakenteisen dokumentaation. Projektissa luodaan dokumentointiympäristö ja -tyyli sekä siirretään yksi nykyinen dokumentti rakenteiseen ympäristöön.

Lataa Doku Lite -esite käyttöösi

Ota yhteyttä

Emmi Helanne
Manager, Technical Documentation
+358 50 526 3769
emmi.helanne@rdvelho.com

Timo Harju
Manager, Technical Documentation
+358 50 428 3124
timo.harju@rdvelho.com