Kokonaisvaltainen pakkaussuunnittelu maksaa itsensä takaisin pienempinä valmistus-, tuotanto-, kuljetus-, varastointi- ja logistiikkakustannuksina. Hyödynnämme suunnittelutyössä 3D-malleja, jotta pakkaus saadaan nopeasti suunniteltua ja se on käytettävissäsi tuotteen valmistuksen alkaessa.

Tuotepakkaukset

Hyvin suunnitellut tuotepakkaukset suojaavat tuotetta kuljetuksen ja varastoinnin rasituksilta sekä mahdollistavat tuotteen kuljettamisen joko tuotepakkauksessaan tai erillisessä kuljetuspakkauksessa. Tuotepakkauksen suunnittelu sisältää rakennesuunnittelun ja graafisen suunnittelun.

Kuljetuspakkaukset

Kuljetuspakkauksen tehtävänä on suojata tuote ja tuotepakkaus logistiikan aikana. Rakennesuunnittelussa tulee huomioida kuljetuksessa ilmenevät ympäristörasitukset ja mahdollistaa järkevä käsittely. Näiden lisäksi ympäristöasiat huomioidaan aina päätöksiä tehtäessä.

Pakkaus voi olla kertakäyttöinen tai uudelleenkäytettävä, eli niin sanottu kiertävä pakkaus. Suunnittelijamme osaavat tehdä laskelmat, kumpi vaihtoehto on taloudellisesti kannattavampi.

Ota yhteyttä

Pasi Äijälä
Manager, Package Design
+358 50 579 3086
pasi.aijala@rdvelho.com