Tarjoamme monipuoliset elektroniikan tuotekehityspalvelut aina nopeista POC (Proof Of Concept) projekteista kattaviin tuotekehityshankkeisiin sisältäen tuotteen ideoinnin ja tuotemäärittelyn, piirikaavio- ja piirilevysuunnittelun, testauksen ja viranomaishyväksynnän sekä tuotteistamisen.

Olemme suunnitelleet tuotteita kuluttaja-, autoteollisuus-, merenkulku- ja teollisuusmarkkinoille huomioiden tuotteelle asetettavat vaatimukset, käyttöolosuhteet, käyttötavat ja käytettävyyden kaikissa tuotekehitysprojekteissa.

Sulautetut laitteet ja järjestelmät, IoT-ratkaisut

Tuomme sulautettujen järjestelmien avulla teollisen internetin (IoT) asiakkaan liiketoiminnan vaatimiin kohteisiin.

Asiantuntijatiimillämme on vahva käytännön kokemus eri IoT- ja mittausteknologioista sekä toteutusalustoista ja näiden soveltumisesta eri toimialojen tarpeisiin.

Suunnittelemme mm. teholähteitä, latausratkaisuja eri akkuteknologioille, mikrokontrolleri- ja mikroprosessoriympäristöjä, mittausratkaisuja sekä langallisia ja langattomia liityntäratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Piirikaavio ja Piirilevysuunnittelu

Suunnittelemme Rigid, Flex, Rigid-Flex, HDI, RF ja MCPCB piirilevyjä. Osaamisemme erilaisista piirilevytekniikoista on laaja ja meillä on vahva tuntemus materiaaleista, valmistusteknologioista sekä kustannustekijöistä piirilevysuunnittelussa.

Pääasiallinen suunnittelutyökalumme on Mentor Graphicsin Pads. Tarvittaessa myös muiden suunnittelutyökalujen käyttö on mahdollista.

Testaus ja protoilu

Toteutamme tuotekehityksen aikaisen protosarjojen modifioimisen ja testauksen omissa tuotekehityslaboratorioissamme. Pystymme lisäksi toteuttamaan pienet POC ja Hands-on prototyyppisarjat nopeasti.

Tämän lisäksi toteutamme lämpötilatestauksen ja EMC testauksen kumppaniverkostomme kautta.

IoT Plan™: Näin kehität liiketoimintaasi IoT:n avulla

Selvitys siitä, miten voit kehittää liiketoimintaa IoT:n avulla. Tuloksena on ratkaisuesitys tuotteen toiminnoista, tuotteeseen liittyvästä palvelumahdollisuudesta, kuvaus toteutusteknologiasta ja esitys käyttöliittymästä. Työ toteutetaan palvelumuotoilijan sekä ohjelmisto-, elektroniikka- ja käyttöliittymäsuunnittelijoiden toimesta.

Lataa IoT Plan -esite käyttöösi

Ota yhteyttä

Petri Kortesalmi
Manager, Electronics Design
+358 40 560 5791
petri.kortesalmi@rdvelho.com