loader

Koneet ja laitteet

Suunnittelemme moderneja mekaanisia tuotteita ja älykkäitä laitteita, jotka tehostavat asiakkaidemme toimintaa sekä luovat edellytyksiä älykkäämmälle toiminnalle. Pystymme tarjoamaan koko tuotekehitysprojektin suunnitteluvaiheet.

Suomen laajimmat tuotekehityspalvelut
yhdeltä luukulta

Suunnittelemme moderneja mekaanisia tuotteita ja älykkäitä laitteita, jotka tehostavat asiakkaidemme toimintaa sekä luovat edellytyksiä älykkäämmälle toiminnalle. Käytössämme on Suomen laajin tuotekehitysosaaminen, viimeisin teknologiatieto sekä laajat verkostot tutkimuksesta ja valmistavasta teollisuudesta.

Pystymme tarjoamaan koko tuotekehitysprojektin huomioiden tuotteen teollisen muotoilun, mekaniikkasuunnittelun ja teknisen laskennan, elektroniikkasuunnittelun sekä teknisen dokumentoinnin. Kattavien tuotekehitysprojektien lisäksi asiantuntijamme auttavat myös yksittäisissä tuotekehityksen vaiheissa.

Tuotekehitysprojektit ohjataan tehokkaasti tavoitteeseen

Uskomme, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Perusteellisella projektisuunnitelmalla ja tehokkaalla projektinhallinnalla tuomme tuotekehitysprojekteihin nopeutta sekä tehokkuutta. Toimintamme on kuitenkin asiakaslähtöistä ja joustavaa, koska haluamme varmistaa asiakkaan tyytyväisyyden matkan varrella. Toimintamme on sertifioitu ISO 9001 ja ISO 14001 Laatu- ja ympäristöjärjestelmien mukaisesti.

CE-merkintä

Selvitämme suunniteltavaa tuotetta velvoittavan EU-lainsäädännön ja käymme läpi saatavilla olevat harmonisoidut standardit. Suunnittelemme tuotteen vaatimusten mukaisesti ja teemme standardin mukaisen riskien arvioinnin. Testaamme tuotteen ja tuotamme täydellisen dokumentaation.

Product Concept™: Palvelukonsepti mekaaniselle tuotteelle tai sulautetulle järjestelmälle

Product Concept -palvelun avulla saat tuotekonseptin viikossa. Tuotekehityksen ammattilaisten yhdessä toteuttama palvelukonsepti joko mekaaniselle tuotteelle tai sulautetulle järjestelmälle. Konseptin avulla voit käynnistää tuotekehityksen tuotteistusvaiheen.

Lataa Product Concept -esite käyttöösi

Ota yhteyttä

Kosti Niemelä
Business Unit Manager, Machines and devices
+358 40 766 0654
kosti.niemela@rdvelho.com

Rakkaudesta älykkääseen maailmaan

Jos haluat kehittyä vaihtelevien tehtävien kautta työyhteisössä, jossa toisista välittäminen on perusarvo, taidat olla yksi meistä.

Velhoksi?