IoT – läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta liiketoimintaan

Tuotamme digitaalisia palveluita, jotka pohjautuvat teknologiaa sisältäviin tuotteisiin.

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksesi haastavatkin IoT-ratkaisut liiketoimintakonseptista kokonaisuuden toteutukseen. Laaja-alaisen laitekehitys- ja sensorointiosaamisen avulla toteutamme ratkaisut myös vaativiin ympäristöihin ja olosuhteisiin. Lisäksi toteutamme web- ja mobiilisovellukset käytettävyyssuunnittelusta asti tunnetuimmille alustoille.

Räätälöidyllä ja käytettävyydeltään optimoidulla IoT-ratkaisulla parannat yrityksesi liiketoiminnan läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta.

Mikä ihmeen NB-IoT?

Narrowband IoT (NB-IoT) on globaali verkkoteknologia, jonka avulla saat kytkettyä suuren määrän laitteita verkkoon edullisesti ja luotettavasti. Laitteiden lähettämän datan avulla pääset reaaliajassa seuraamaan toiminta- ja tuotantoprosessia tai luomaan jopa kokonaan uutta liiketoimintaa.

Erinomaisen kuuluvuutensa ansiosta NB-IoT:ta voidaan hyödyntää myös heikomman kuuluvuuden paikoissa, esimerkiksi maan alla. Teknologia toimii erityisesti paristoilla toimivissa laitteissa ja kohteissa, jotka lähettävät pieniä määriä mittausdataa epäsäännöllisesti sekä vaativat pitkää toiminta-aikaa.

RD Velho ja Telia aloittivat yhteistyön NB-IoT kehityksen tiimoilta syksyllä 2017. Telia tuottaa NB-IoT -verkon ja IoT-alustaratkaisun. RD Velho suunnittelee ja toteuttaa laite- tai palveluratkaisun asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Ideasta konkretiaan – miten edetä?

Oletteko miettineet miten IoT teknologian avulla voitaisiin saavuttaa uusia liiketoiminta-alueita? Haluaisitteko ennakoitavuutta huoltoprosessiin? Ehkäpä optimoida toimitusprosessia tai tuoda lisää läpinäkyvyyttä asiakkaillenne?

Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin miten voisimme olla teille avuksi! Jokaiseen hankkeeseen valitsemme tarkoituksenmukaisimman teknologian huomioiden tuotteen ja liiketoiminnan elinkaaren vaatimukset.

IoT Plan™: Näin kehität liiketoimintaasi IoT:n avulla

Selvitys, miten IoT:n avulla voidaan kehittää liiketoimintaa. Tuloksena on esitys tuotteen toiminnoista, tuotteeseen liittyvästä palvelumahdollisuudesta, käyttöliittymästä sekä kuvaus toteutusteknologiasta. Työ toteutetaan palvelumuotoilijan sekä ohjelmisto-, elektroniikka- ja käyttöliittymäsuunnittelijoiden toimesta.

Lataa IoT Plan -esite käyttöösi

 

Ota yhteyttä

Kosti Niemelä
Business Unit Manager, Machines and devices
+358 40 766 0654
kosti.niemela@rdvelho.com