loader

Älykäs liiketoiminta

Ideoimme modernia teknologiaa hyödyntäviä uusia toimintamalleja ja älykkäitä ratkaisuja, jotka tehostavat asiakkaidemme organisaatioiden toimintaa luomalla kustannussäästöjä, kilpailuetua ja uutta liiketoimintaa.

Liiketoiminnan digitaalinen uudistaminen

Haastamme organisaatioita uudistamaan ja digitalisoimaan toimintamalleja sekä tuemme uudistusten käyttöönotossa. Kerromme modernin teknologian tuomista uusista mahdollisuuksista, kuten IoT– ja tiedon visualisointi ratkaisuista. Pidämme huolta, että teknologiset valinnat ovat integroitu organisaation toimintaan ja tietojärjestelmiin. Autamme organisaatiota hallitsemaan tietoa ja hyödyntämään tietopääomaa osana organisaation toimintaa ja päätöksentekoa.

Muutosprojekteissa hyödynnämme palvelumuotoilun periaatteita ja teemme konkreettisen suunnitelman, jonka avulla uudistukset näkyvät mahdollisimman pian organisaation liiketoiminnassa. Teknologia ei kuitenkaan ohjaa muutosta, vaan onnistunut muutosprojekti vaatii ihmisten huomioimista oleellisena osana muutoksen onnistumista. Autamme ulkopuolisena asiantuntijana suunnittelemaan muutoksen jalkautuksen ja kuljemme mukana tukena uudistuksen läpiviennissä.

Digitaaliset muutokset tuovat mukanaan myös vaatimuksia digitaaliselle turvallisuudelle. Me pidämme huolta, että digitaalinen turvallisuus on huomioitu kaikilla osa-alueilla. Autamme organisaatioita huomioimaan digitaalisen turvallisuuden osana älykkäämpää ja turvallista liiketoimintaa.

Ota yhteyttä

Tommi Mannerjoki
Director of Business Development
+358 40 545 5316
tommi.mannerjoki@rdvelho.com

Rakkaudesta älykkääseen maailmaan

Jos haluat kehittyä vaihtelevien tehtävien kautta työyhteisössä, jossa toisista välittäminen on perusarvo, taidat olla yksi meistä.

Velhoksi?