RD Velho on älykkään liiketoiminnan kehittäjä sekä tuotekehityksen ja ohjelmistokehityksen ammattilainen.

Luomme älykkäästi toimivaa maailmaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Älykäs maailma syntyy korkealaatuisen osaamisen, intohimon ja innovatiivisuuden tuloksena. Ratkaisemme muuttuvan maailman ja digitalisaation haasteita tarjoamalla asiakkaillemme ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden yhdistämällä liiketoiminnan kehittämisen, tuotekehityksen ja ohjelmistokehityksen. Ydinosaamisiamme ovat asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen, tietojärjestelmät ja ohjelmistot, mekaniikka, sulautetut laiteet ja muotoilu. Projekteissamme pidämme huolta laadukkaasta projektinhallinnasta, tietoturvan huomioimisesta ja käytettävyydestä.

Tärkein voimavaramme on intohimolla työhönsä suhtautuvat tekijät, joilla on korkea osaamisen taso. Siksi me panostamme paljon henkilöstömme hyvinvointiin, mikä näkyy parempana asiakaskokemuksena.

Historia

RD Velho on täysin kotimaisessa omistuksessa oleva omavarainen konsultointi- ja suunnittelutoimisto. Yhtiö on syntynyt fuusion pohjalta vuoden 2010 lopussa, kun suunnittelutoimistot Velho Engineering Oy ja Relides Oy yhdistyvät toimialansa yhdeksi merkittävimmistä suunnittelutoimistoista. Viime vuosina yritysjärjestelyjen myötä RD Velhoon on liittynyt myös 5D muotoilutoimisto, Enmac Vaasa, CAD Power Oy, ARD-Technology Oy, Relator Oy sekä Space Systems Finland Oy.

RD Velho tekee yhteistyötä vuosittain yli 200 yrityksen kanssa ja tuottaa asiakkailleen konsultointi- ja suunnittelupalveluita teknologiakehityksestä tuotteiden elinkaaren hallintaan asti.

RD Velho on kasvanut kannattavasti ja laajentunut Suomessa jo yhdeksälle paikkakunnalle. Meiltä löytyy ICT-konsultteja, muotoilijoita, mekaniikkasuunnittelijoita, ohjelmistosuunnittelijoita, elektroniikkasuunnittelijoita, teknisiä dokumentoijia, pakkaussuunnittelijoita, teknisiä laskijoita sekä projektipäälliköitä – siis laajaa osaamista tuote- ja ohjelmistokehityksestä ICT-konsultointiin.

Tavoitteenamme on jatkaa vahvaa kasvua, kehittyä asiakkaidemme mielestä toimialan merkittävimmäksi toimijaksi ja tunnustetusti hyväksi työnantajaksi. Haluamme myös lisätä kansainvälisiä projekteja ja palveluvientiä tulevien vuosien aikana.