Velho, Velhompi, RD Velho? Tie velhoksi

Menestyksemme salaisuus ovat osaavat asiantuntijat, keskinäinen luottamus ja ymmärrys, että minä, sinä, me kaikki haluamme onnistua ja tehdä parhaamme omassa työssämme. Asiantuntijana meillä pärjää kun on osaamista, rohkeutta kyseenalaistaa, halua kehittyä ja positiivista asennetta. Meille on tärkeää, että me kaikki voimme olla omina itsenämme työpaikalla. Tässä muutamia vinkkejä siitä, mitä matkalla velhoksi on odotettavissa.

Osoita kiinnostuksesi!

Meille hakeminen on helppoa. Avoimet paikkamme ovat netissä ja hakulomakkeen täyttäminen on nopeaa.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään meillä, mutta juuri nyt ei sopivia paikkoja tunnu olevan, voit tilata avoimet työpaikat (linkki) suoraan sähköpostiisi. Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen.

Mitä odotamme sinulta?

Innostuvamme ja ihastuvamme hakemustasi lukiessamme!

Olemme asiantuntijoita ja arvostamme osaamista ja halua oppia lisää. Siksi haluamme tietää sinusta osaamisen, koulutuksen ja kokemuksen lisäksi sen, mitä haluat tehdä. Minkälaisista tehtävistä ja tekemisestä innostut, mitä tavoittelet ja miksi uskot, että olisit sopiva velho joukkoomme. Mikäli työpaikkailmoituksen luettuasi sinulle herää kysymyksiä, voit olla yhteydessä Susannaan.
Syy, miksi ei kannata lähettää sähköpostilla hakemusta on siinä, että jättäessäsi CV:n, yhteystiedot ja motivointikirjeen hakusivumme kautta, olet välittömästi kaikkien rekrytoivien esimiestemme tiedossa ja nähtävillä.

Selkeä ja päivitetty CV, josta selviää osaamisesi sekä vastuusi niissä projekteissa, joissa olet ollut mukana. LinkedIn-, Github-linkki ja portfolio ovat hyvä lisä. Mikäli portfoliosi koko edellyttää, voit lähettää sen myös meilitse.

Mitä tapahtuu hakemuksen jättämisen jälkeen?

Käymme hakemuksia läpi päivittäin. Pääsääntöisesti olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä parin viikon sisällä hakuajan umpeuduttua. Tarkastelemme osaamistarvetta ja soveltuvuuttasi avoinna olevaan tai ”piilossa” olevaan työpaikkaan. Jos meille syntyy vaikutelma yhteensopivuudesta puolin ja toisin, kutsumme sinut joko video-, skype- tai henkilökohtaiseen haastatteluun.

Kasvot tutuiksi ja persoonaa peliin

Videohaastattelu on hyvä työkalu, käytämme sitä tilanteen mukaan. Kun sinut kutsutaan videohaastatteluun, on meille hakemuksesi perusteella syntynyt positiivinen käsitys sinusta; osaamisestasi ja kokemuksestasi. Näet ennalta nauhoitetut kysymykset, jotka voit katsoa niin monta kertaa kuin haluat. Voit nauhoittaa vastauksesi kerralla tai ottaa useamman oton – lähetät vastauksesi siinä vaiheessa, kun olet niihin itse tyytyväinen. Video voi kuulostaa jännittävältä, mutta jännittää sitä ei tarvitse. Kuvittele juttelevasi hyvälle ystävälle – se mielikuva usein auttaa. Video on väline tutustua sinuun paremmin ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden tuoda omaa persoonaasi esiin – ole siis rohkeasti oma itsesi. Meille on tärkeää löytää tiimeihimme sopivia ja kanssamme viihtyviä velhoja.

Kasvotusten saman pöydän äärellä

Tilaisuus on rento, tule avoimin mielin ja usko itseesi. Meitä ei tarvitse jännittää – haluamme, että sinä onnistut. Olemmehan etsimässä tiimiimme uutta velhoa. Mieti etukäteen, mitä haluat tietää meistä ja kysy rohkeasti lisää. Tapaat haastattelussa todennäköisesti kaksi henkilöä, saitin- ja tiiminvetäjän. Haastattelun lopuksi otamme mielellämme palautetta siitä, miten olemme pärjänneet tähän asti. Annamme myös mielellämme palautetta sinulle.

Yhteiselle taipaleelle

Haastattelun jälkeen vaihdamme ajatuksia siitä, minkälaisina näemme hedelmällisen yhteistyön mahdollisuudet. Palaamme asiaan mahdollisimman pian haastattelun jälkeen ja mikäli näemme polkujemme yhtenevän, jatkamme keskustelua työsuhteen yksityiskohdista. Autamme uutta velhoa onnistumaan Tervetuloa Velhoksiperehdytyksen kautta. Meillä ensimmäistä työpäivää ei tarvitse jännittää. Meille on tärkeää, että sinä onnistut ja koet olosi tervetulleeksi!

Voi pettymys, teit mielestäsi täydellisen hakemuksen, mutta et tullut valituksi jatkoon? Älä huoli, aina ei joukkoon pääse ensimmäisellä eikä toisella yrittämälläkään. Mikäli olet edelleen kiinnostunut olemaan osa RD Velhoa – hae rohkeasti uudestaan ja tutustu meihin Somessa ja tapahtumissa: ajankohtaista.

Löydät avoimet paikkamme www-sivuiltammeFacebookissaLinkedIn:ssäRekrytointi.com:ssa ja Twitterissä.