Tarinamme älykkääseen maailmaan

Olipa kerran osaaja, joka omasi vahvan intohimon teknologiaan. Hänen maailmanvalloituksensa alkoi aikanaan mekaniikkaosaamisen avulla. Huippuunsa viritetty muotoiluosaaminen tuli nopeasti matkaan mukaan, kun hän huomasi designin ja käytettävyyden tuovan lisäarvoa tekemiselle. Matkan varrella hän syventyi myös pakkaussuunnitteluun sekä tekniseen dokumentointiin, jotta pystyi vastaamaan tarpeisiin mahdollisimman laajalla tarjoamalla. Kivenkovaa mekaniikkaosaamista tukemaan hän opetteli teknistä laskentaa. Kun lujuudet, lämmöt ja virtaukset saatiin analysoitua, piti jo miettiä, että mitä seuraavaksi. Suurista kokonaisuuksista selvitäkseen hän huomasi, että projektinhallinnan osaamistakin tarvittiin.

Uutta kohti kulkiessaan hän omaksui sulautetut järjestelmät osaksi palettia. Elektroniikka ja ohjelmistot veivät mielen mennessään. Maailmassa alettiin puhua yhä enemmän IoT ja end-to-end-ratkaisuista. Tuli front-end, back-end, full-stack. Hän jatkoi asioiden omaksumista ja kokonaisvaltainen ymmärrys kasvoi ohjelmistojen suunnalla. Hän pystyi toteuttamaan moderneja tiedon visualisointiratkaisuja sekä toimintaa tehostavia ohjelmistoratkaisuja. Hän ymmärsi, että ohjelmistojen tietoturva-asiat oli otettava huomioon. Tulevaisuuden ohjelmistoista piti saada tehokkaita ja älykkäitä, mutta ennen kaikkea helppokäyttöisiä ja turvallisia.

Koneiden ja laitteiden tuotekehityksen sekä ohjelmistokehityksen lisäksi häntä kiinnosti, miten digitaaliset muutokset vaikuttavat yritysten liiketoimintaan. Miten tietoa pystyttäisiin paremmin hallitsemaan ja hyödyntämään muun muassa tiedolla johtamiseen? Pian hän huomasi pystyvänsä auttamaan muita yrityksiä uudistumaan kehittämällä älykkäämpää liiketoimintaa. Maailman muuttuessa hän oli myös huolissaan digitaalisesta turvallisuudesta. Hän halusi pitää omalta osaltaan huolta siitä, että älykäs maailma olisi jatkossa myös tietoturvallinen.

Multitalentilla alkoi olla käsissään valtavasti taitoa ja osaamista. Mitä kaikkea näillä osaamisilla saisikaan aikaan? Kokonaisvaltaisia tuotekehitysprojekteja, älykkäitä ohjelmistoratkaisuja ja aitoa apua asiakkaan liiketoiminnalle.

Hän oli oivaltanut, että menestyksen avaimena on oma hyvinvointi, joka välittyy ympärille. Hän halusi luoda ympärilleen hyvää yhteishenkeä, naurua ja huumoria sekä rajattoman määrän Suffeleita.

Hän haluaa jatkossakin innostaa ja toimia suunnannäyttäjänä matkalla älykkääseen maailmaan. Hänen vahvuuksiaan ovat innovatiivisuus, monipuolisuus, energisyys ja välittäminen. Hän kehittyy ja kasvaa maailman mukana luoden älykästä maailmaa.

Hän on Velho.