Relator osaksi RD Velhoa – Suomen laajimmat tuotekehityspalvelut täydentyivät korkean tason tietoturva- ja ohjelmisto-osaamisella

RD Velho ja Relator ovat sopineet omistusjärjestelystä 31.5.2018, jossa RD Velho tulee Relatorin omistajaksi. Yhteistyö mahdollistaa ainutlaatuisen liiketoimintakokonaisuuden, jossa Relatorin ICT- ja tietoturvaosaaminen yhdistyy RD Velhon tuotekehityspalveluihin. 

RD Velho tarjoaa tuotekehitys- ja suunnittelupalveluita yrityksille, jotka käyttävät teknologiaa osana tuotteitaan ja palveluitaan, ja on erikoistunut sulautettujen järjestelmien tuotekehitykseen sekä teollisen internetin (IoT) ratkaisujen suunnitteluun.

– Olemme erittäin innostuneita siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme jatkossa entistäkin parempaa palvelua. Yritysjärjestelyyn liittyvät neuvottelut olivat helppoja, koska molemmilla yrityksillä on yhteinen halu tehdä asiakkaille aidosti palvelevia teknologiaratkaisuita sekä tarjota tiimeille monipuolisia ja haastavia projekteja, kertoo RD Velhon toimitusjohtaja Mika Kiljala. 

Relator tunnetaan ICT-asiantuntijapalveluista ja ohjelmistokehityksestä erityisesti kansallisen turvallisuuden ja sosiaali- ja terveysalan toimialoilla.

– Halusimme löytää Relatorille vahvan kumppanin, jonka kanssa ei ole liiketoiminnallisia päällekkäisyyksiä vaan hyödyt tulevat asiakaskunnan ja heille tarjottavien palveluiden laajentumisesta sekä monipuolisemmista työmahdollisuuksista henkilöstölle, kommentoi Relatorin perustaja Kimmo Kaario.

Relatorin henkilöstön asema ja työehdot säilyvät entisellään. Yritysten johdossa ei myöskään tapahdu merkittäviä muutoksia. Laura Leppänen jatkaa Relatorin toimitusjohtajana ja Mika Kiljala RD Velhon toimitusjohtajana. Relatorin hallituksen puheenjohtajana toimii yritysjärjestelyn jälkeen Mika Kiljala. Relatorin perustaja Kimmo Kaario sekä toinen pääomistaja Riku Nykänen jatkavat Relatorin palveluksessa. 

Lisätietoja:

RD Velho & Relator

RD Velho Oy tarjoaa tuotekehitys- ja suunnittelupalveluita yrityksille, jotka käyttävät teknologiaa osanatuotteitaan ja palveluitaan. Yritys on erikoistunut sulautettujen järjestelmien tuotekehitykseen sekä teollisen internetin (IoT) ratkaisujen suunnitteluun. RD Velhossa työskentelee yli 240 Suomen parasta tuotekehittäjää.  

Relator Oy on teknologia- ja toimittajariippumaton ICT-asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia ICT-asiantuntija- ja ohjelmistokehityspalveluja. Relator on vuonna 2007 perustettu yritys, joka työllistää 31 henkilöä.