RD Velho mukana Kasvuryhmässä

RD Velho on päässyt mukaan kasvuhaluisten keskisuurten suomalaisyritysten eli ”scaleuppien” yhteenliittymään. Kasvuryhmässä kerätään ja jaetaan nopeassa kasvussa onnistuneiden yritysten reseptejä ”yrittäjältä yrittäjälle, johtajalta johtajalle”.  

Kasvuryhmässä on jäseniä tällä hetkellä 187 ja jäsenyritysten liikevaihto on yhteenlaskettuna 12,9 mrd euroa. Kasvuryhmä tavoittelee jäsenyritysten liikevaihtoon 11,9 mrd euron lisäystä vuoteen 2020 mennessä. Kasvuryhmän ovat perustaneet Mika AnttonenAaro Cantell, Antti HerlinIlkka KivimäkiRisto Siilasmaa ja yli 20 muuta kokenutta yritysmaailman vaikuttajaa ja ryhmä on toiminut noin kaksi vuotta.

Kasvuryhmä ei ole konsultointia, kahvittelukerho tai klubitoimintaa

RD Velho hakee kasvuryhmästä vertaistukea kehitysajatuksille sekä uusia kokemuksia ja oppeja kokeneemmilta. RD Velhon hallituksen puheenjohtaja Tommi Mannerjoki on jo osallistunut Kasvuryhmän kokoontumisiin ja kokemukset ovat olleet positiivisia.

– Heittäytymällä ja antautumalla venymisalueelle pakotamme itsemme oppimaan. Toimialat ylittävä sparrausryhmä, joka toimii ammattitaitoisten koordinaattoreiden ohjauksessa, haastaa sekä tukee ryhmäläisiä erinomaisesti. Lisäksi olen kokenut, että asiakasymmärrys karttuu kokoontumisissa ja se taas auttaa meitä kehittämään asiakaspalveluamme, Mannerjoki kertoo.

Mannerjoen mukaan sparrausryhmässä vallitseva vahva luottamuksen ilmapiiri mahdollistaa ryhmässä syvällisenkin tiedon jakamisen, mikä taas johtaa tavanomaista yksityiskohtaisempaan oppiin ja kokemukseen.

Lue lisää Kasvuryhmästä: http://www.kasvuryhma.fi/

Lisätietoja: RD Velho, Chairman of the board, Tommi Mannerjoki, p. 040 5455 316, tommi.mannerjoki@rdvelho.com