RD Velho jälleen yksi Suomen parhaista!

RD Velho palkittiin kolmannen kerran Suomen parhaiden yritysten joukossa. Työtyytyväisyys ylsi ennätyslukemiin.

RD Velho osallistui kuudetta kertaa Suomen parhaat työpaikat -tutkimukseen. Viimeiset kolme kertaa yritys on sijoittunut Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon keskisuurten organisaatioiden sarjassa. Tänä vuonna RD Velho ylsi 12. parhaimmaksi keskisuureksi organisaatioksi Suomessa.

Työntekijöiden tyytyväisyys on parantunut

Viime vuoden toukokuussa RD Velho yhdistyi ICT -asiantuntijapalveluita ja ohjelmistokehitystä tarjoavan Relatorin kanssa. Yhdistymisen myötä uusiksi laitettiin myös organisaatiorakenne, yrityksen ydinviesti sekä visuaalinen ilme.

Yritysten yhdistymisessä kiinnitettiin erityistä huomiota ihmisiin ja heidän työntekijäkokemukseen. Henkilöstön kuunteleminen sekä avoin keskustelu uudistuksista koettiin antoisaksi ja tärkeäksi. Muutos vaikutti eniten Jyväskylän toimipisteeseen, missä kaksi toimistoa ja yrityskulttuuria yhdistyivät. Jyväskylän toimipiste saavutti hienosti toisen sijan sisäisessä toimipisteiden vertailussa. Koko RD Velhon henkilöstön työtyytyväisyys oli huipputasolla myös uudistumisen keskellä.

– Mahtavaa on aistia tämä positiivinen kehitys osana meidän arkea. Hienoa on myös saada palautetta, että asiakkaamme ja ulkopuolisetkin sen huomaavat. Kiitos tästä kehityksestä kuuluu koko henkilöstöllemme. Tuntuu etuoikeutetulta olla tässä mukana, kommentoi RD Velhon toimitusjohtaja Mika Kiljala.

Hyvä työntekijäkokemus muodostuu arjen perusasioista

Kasvun keskellä on haluttu pitää kiinni hyvästä työntekijäkokemuksesta. Yritys on panostanut henkilöstöön sekä hyvän työpaikan ja arjen perusteisiin. Hyvä työntekijäkokemus lähtee arjen perusasioista; arvostetaan työntekijöitä, panostetaan hyvinvointiin, hyvään työilmapiiriin ja aitoon välittämiseen. Velhoilta löytyy pilkettä silmäkulmasta, mikä näkyy arjessa ilona ja hyvänä fiiliksenä sekä vitseinä, jotka saattavat joskus olla jopa hyviä.

– RD Velho nousee jo kolmatta kertaa peräkkäin Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon. Erityisen hienon saavutuksesta tekee se tosiasia, että yritys on vauhdikkaasta kasvustaan huolimatta pystynyt kehittämään yrityskulttuuriaan tasaisesti kaikilla osa-alueilla ja parantamaan työntekijäkokemusta edelleen. Lisäksi noin kolmannes velholaisista työskentelee osa- tai kokoaikaisesti asiakkaiden luona, joka asettaa haasteensa muun muassa viestinnälle sekä me-hengen säilyttämiselle. RD Velho näyttäytyy äärimmäisen ihmisläheisenä, modernina, jatkuvaan kehittämiseen ja kehittymiseen sitoutuneena yrityksenä. Olen iloinen, että voin jälleen kerran onnitella kaikkia velhoja koko Great Place to Workin puolesta menestyksestä Suomen parhaiden työpaikkojen listalla!, kommentoi Sonja Hilvo Great Place to Workista.

RD Velho on ollut hyvässä kasvuvauhdissa jo useamman vuoden ajan. Vuonna 2018 RD velho kasvoi 90 uudella velholla. Tällä hetkellä velhoja on jo yli 300 ja monta uutta velhoa on etsinnässä. Harvassa paikassa on niin monipuolinen ja poikkitieteellinen osaajien joukko kuin RD Velholla, jossa työskentelee sulassa sovussa ohjelmistokehittäjä, teollinen muotoilija, tietoturva-asiantuntija, tekninen kirjoittaja kuin mekaniikkainsinöörikin. Työyhteisön sykkeen salaisuus piilee monipuolisuudessa.

Lue lisää aiheesta: