RD Velho Design Award 2019 – suunnittele innovatiivinen palvelumalli Uponorille

RD Velhon järjestämässä muotoilukilpailussa on tehtävänä suunnitella uusi innovatiivinen palvelumalli Uponorille. Kilpailun tavoitteena on kehittää ja luoda mielenkiintoinen palvelukonsepti ja palvelun toteutustapoja, joilla asiakkaat voivat paremmin ja helpommin ymmärtää Uponorin tuotteiden sekä järjestelmien hyödyt ja ominaisuudet. Kilpailun voittajat julkaistaan syyskuussa 2019 Alihankintamessuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Kilpailutöissä kiinnitetään huomiota asiakaslähtöisyyteen, palvelumallin ymmärrettävyyteen ja hyödynnettävyyteen

Järjestyksessään 7. RD Velho Design Award on käynnissä 31.5.-2.9.2019. Muotoilukilpailu on tarkoitettu muotoilijoille, alan opiskelijoille tai suunnittelijoille, jotka pystyvät tuottamaan vaaditun materiaalin. Yksivaiheisen muotoilukilpailun tehtävänä on luoda uudenlaisia keinoja, joilla Uponor voi viestiä tuotteistaan kuluttajille. Kilpailussa etsitään keinoja, joiden avulla kuluttajille voidaan prosessin eri vaiheisiin tarjota oikeaa tietoa Uponorin tuotteista käyttäjäystävällisellä tavalla. Kuluttajat tarvitsevat sopivaa tietoa ennen hankkeiden aloittamista, tuotteiden ja ratkaisujen vertailussa, tarjousvaiheessa, urakoitsijan valinnassa, käyttöönotossa ja ylläpidossa.

Etsimme luovia ja uusia ratkaisuja sekä keinoja, kuinka teknistä tietoa voidaan ymmärrettävästi viestiä kuluttajille ja minkälainen polku johtaa kuluttajat alusta loppuun turvallisesti ja selkeästi, kertoo muotoilukilpailun kilpailuasiamies Hannu Havusto.

Kilpailutehtävän tiedot, aikataulu ja muut kilpailutiedot on julkaistu RD Velho Design Award 2019 -kilpailuohjelmassa.

Osallistu ja voita 3000 €

Kilpailussa jaetaan pääpalkinnon voittajalle 3000 € sekä kaksi muuta palkintoa. Palkintolautakunta voi nimetä kunniamainintoja sekä jakaa yksimielisellä päätöksellä jaettavana olevan palkintosumman 5000 € myös toisin.

Palkintolautakunnan Puheenjohtajana toimii Mika Kiljala (RD Velho Oy). Muut jäsenet ovat Ismo Talonpoika (Uponor), Juha Hietanen (Uponor), Henri Ulmanen (RD Velho Oy) ja Ville Nenonen (RD Velho Oy). Hannu Havusto (RD Velho Oy) toimii kilpailuasiamiehenä ilman äänioikeutta.

Lisätietoja RD Velho Design Award 2019 -muotoilukilpailusta: Kilpailutehtävän ohjeet, aikataulu ja säännöt

Uponor Oy on yksi johtavista asumisen ja rakentamisen järjestelmätoimittajista Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa sekä markkinajohtaja yhdyskuntatekniikan putkijärjestelmissä Pohjoismaissa. Päätuotteitamme ovat lattialämmitys- ja käyttövesijärjestelmät niin asuin- ja liikerakentamiseen kuin julkiseen rakentamiseenkin.

Uponorin vahvuus perustuu laajaan maantieteelliseen toimintaan, pitkään kokemukseen asiakaspalvelusta julkisessa ja asuin- ja liikerakentamisessa sekä yhdyskuntatekniikassa, kuten myös yhtiön kykyyn täyttää asiakkaiden vaatimukset ammattitaidolla.

Uponorin laajalla ammattilaiskumppanien verkostolla on syvälle menevää osaamista mitä erilaisimmista asiakastarpeista. Tämän ansiosta Uponor-verkosto kykenee tarjoamaan osaamista ja palvelua, joka hakee vertaistaan ja johon asiakkaat voivat luottaa.

RD Velho Oy on älykkään liiketoiminnan kehittäjä sekä tuotekehityksen ja ohjelmistokehityksen ammattilainen.

Luomme älykkäästi toimivaa maailmaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Älykäs maailma syntyy korkealaatuisen osaamisen, intohimon ja innovatiivisuuden tuloksena. Ratkaisemme muuttuvan maailman ja digitalisaation haasteita tarjoamalla asiakkaillemme ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden yhdistämällä liiketoiminnan kehittämisen, tuotekehityksen ja ohjelmistokehityksen. Ydinosaamisiamme ovat asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen, tietojärjestelmät ja ohjelmistot, mekaniikka, sulautetut laiteet ja muotoilu. Projekteissamme pidämme huolta laadukkaasta projektinhallinnasta, tietoturvan huomioimisesta ja käytettävyydestä.