IoT-velhot seulotaan RD Velho SW Developer Challenge 2017 -kilpailussa

RD Velho Oy:n järjestämässä suunnittelukilpailussa suunnitellaan IoT-laitteiden hallintajärjestelmä tai sen osa. Kilpailu on käynnissä 1.12.2016.-5.3.2017. Voittajat julkaistaan Advanced Engineering 2017 -tapahtuman yhteydessä Helsingissä maaliskuussa 2017.

RD Velho SW Developer Challenge 2017 -kilpailussa on tehtävänä suunnitella IoT-laitteiden hallintajärjestelmä tai sen osa. Devaajille asetettu haaste on kaksiosainen: kilpailijoiden on ensimmäiseksi työkseen selvitettävä verkossa reittinsä varsinaiseen kilpailutehtävään.

Palkittavan kilpailutyön arvostelussa painotetaan kohdekäyttäjän maailmankuvaan luontevasti istuvaa konseptiehdotusta: kekseliäitä ratkaisuja, helppokäyttöisyyttä ja visuaalista ilmettä sekä ehdotuksen selkeää esitystapaa.
– Kilpailutöiden tulee olla kokonaisuudessaan ennen julkaisemattomia, mutta avoimessa jakelussa olevien tai aikaisemmin julkaisemattomien valmiiden yksittäisten ohjelmistokomponenttien käyttö on sallittua, tarkentaa kilpailuasiamiehenä toimiva RD Velhon Senior SW Designer Esa Mehtätalo.

Ammattilaisille, opiskelijoille ja työryhmille

RD Velho SW Developer Challenge 2017 -kilpailu on tarkoitettu ohjelmisto- ja elektroniikka-alan opiskelijoille, harrastajille ja ammattilaisille sekä heidän muodostamansa maksimissaan kolmen hengen työryhmille. Kilpailukieli on englanti, mutta kilpailuehdotukset voivat olla myös suomenkielisiä.

Pääpalkintona työtarjous ja -sopimus

Kilpailussa palkitaan yksi pääpalkinnon voittaja, jaettavien palkintojen yhteismäärä on enintään kolme. Pääpalkintona on työtarjous ja -sopimus RD Velhon kanssa sekä matka Hannover Messe 2017 -tapahtumaan huhtikuussa 2017. Kilpailun voittajat julkistetaan Advanced Engineering 2017 -tapahtuman yhteydessä Helsingissä 29.–30.3.2017.

RD Velho SW Developer Challenge 2017 -kilpailun palkintolautakuntaan kuuluvat Jaakko Pääkkönen (Senior SW Designer, RD Velho), Jukka Tuominen (User Experience Manager, RD Velho), Susanna Pirinen (Talent & Employee Experience Specialist, RD Velho) ja Henri Lankinen (Mechanical Designer, RD Velho).

Kilpailun säännöt, aikataulu ja muut tiedot on julkaistu RD Velho SW Developer Challenge -kilpailun verkkosivuilla.

Lisätietoja: RD Velho, kilpailuasiamies, Senior SW Designer, Esa Mehtätalo, p. 010 821 4800, swdevc@rdvelho.com