Älyä purkissa – RD Velho esittelee NB-IoT-laitteen ja palvelumallin teknologian käyttöönottoon

RD Velho esittelee Advanced Engineering 2018 -tapahtumassa NB IoT-laitteen ja palvelumallin, jolla NB-IoT-tekniikka voidaan yrityksessä ottaa käyttöön. Narrow Band IoT (NB IoT) on nykyisissä 4G/LTE-verkoissa toimiva kansainvälinen verkkoteknologia, jonka avulla voidaan seurata älykkäästi infrastruktuuria, laitteita ja tuotantoprosesseja. 

NB-IoT-teknologian avulla voidaan kytkeä verkkoon edullisesti valtava määrä laitteita. Erinomaisen kuuluvuutensa ansiosta NB-IoT:ta voidaan hyödyntää myös heikomman kuuluvuuden paikoissa, esimerkiksi kellareissa. Teknologia sopii hyvin myös paristolla toimiviin laitteisiin ja kohteisiin, jotka lähettävät pieniä määriä mittausdataa epäsäännöllisesti sekä vaativat pitkää toiminta-aikaa.

– NB-IoT:n avulla voidaan synnyttää ja täydentää ennennäkemättömiä palvelukokonaisuuksia, joissa hyödynnetään uusinta teknologiaa ja kehitetään samalla asiakkaiden liiketoimintaa, RD Velhon IoT-johtaja Juha Lyijynen kertoo.

Tule ja koe NB-IoT RD Velhon messuosastolla 3a26!

RD Velho on pilotoinut yhteistyössä Telian kanssa NB-IoT-ratkaisuja muun muassa PostinKonecranesin ja Oulun Energian kanssa. 

RD Velho esittelee NB-IoT-laitteen ja palvelumallin teknologian käyttöönottoon Advanced Engineering 2018 -tapahtumassa 29.-30.5.2018 Helsingin messukeskuksessa. NB-IoT-laitteen voi nähdä ja kokea messujen ajan RD Velhon messuosastolla 3a26. Lisäksi aiheesta puhutaan tapahtuman yhteydessä järjestettävässä RD Forumissa keskiviikkona 30.5. klo 9-11 Nikola Tesla Stagella. 

Lisätietoja: